Røsten 13

Velkommen til trettende udgave af stiftsmagasinet Røsten.
Den 6. september sidste år blev Henrik Wigh-Poulsen bispeviet i Aarhus Domkirke, og dermed runder han nu det første år i sit embede. Med afsæt i biskoppens første landemode ved Aarhus Stift hører vi om, hvilke erfaringer han har gjort sig gennem året, og lidt om hvad der er på vej af nye initiativer.

Røsten 11

I år gør folkekirken en ekstra indsats for at komme bredt ud med påskens budskab. Derfor handler Røstens tema også om påsken denne gang.

Røsten 9

Velkommen til niende udgave af Røsten, denne gang med temaet: ’Bispevielse i Aarhus Stift’

Røsten 12

Tilstrømningen af flygtninge og asylansøgere har lagt pres på de europæiske lande, og som bekendt har vi også mærket udfordringen i Danmark. Det offentlige kan ikke løfte opgaven alene, så civilsamfundet træder til – også folkekirken. Derfor handler Røstens tema denne gang om ’Kirken og flygtningene.

Røsten 10

I Aarhus Stift vokser de fleste af de store byer, men det har typisk været 'den jyske hovedstad,' der har tegnet sig for den største tilflytning.

Derfor sætter vi i denne udgave af Røsten fokus på, hvordan Aarhus-provstierne forbereder sig på et indryk i omegnen af 120.000 mennesker frem mod 2050, og hvordan man allerede har gjort nogle af de steder, hvor væksten de senere år har været markant.

Røsten 8

Velkommen til den ottende udgave af Røsten, der denne gang har temaet: ’Bispekåben skifter skuldre.’