Café-eftermiddage i Ry sognehus

Efterår 2017

Torsdag den 7. september kl. 14.30-16.30

Filmmelodier gennem tiderne
Skuespiller og sanger Henrik Thomsen vil synge et udpluk af de mange gode og dejlige filmmelodier, vi husker helt tilbage fra 1940'erne og frem gennem årtierne. Organist Helge Gramstrup vil akkompagnere og Ingrid Bartholin vil ind i mellem sætte filmmelodierne ind i en sammenhæng med filmgenren og den tid de er blevet til på. Fællessangen vil omfatte både nogle af filmmelodierne og sange fra højskolesangbogen. 

Torsdag den 5. oktober kl. 14.30-16.30 


Fortælleeftermiddag "Stella Dolores og springet" - Fortællinger!

'Skæbnemøder - valg og spor, undervejs mod voksenlivet. En egnsfortælling og nogle livshistorie - At huske er én gave til at forstå de valg , man har taget på særlige tidspunkter i livet, og som styrker ens evne til et valg ad spor i fremtiden.'

Fortalt af leder af Ry Fortællekreds Helle Arnfred

Torsdag den 2. november kl. 14.30-16.30


Katharina von Bora - Luthers hustru og ægteskab
Fhv. sognepræst i Funder, Ejnar Stobbe, vil fortælle historien om Luthers ægteskab med "Kathe". Historien er både morsom, bevægende og lærerig. På en underholdende måde fortæller den meget centralt om Reformationens genopdagelse af den kristne tro og opvurdering af det almindelige menneskeliv.
Foredraget er et bidrag til 500 års jubilæet for den lutherske reformation 31. oktober 2017.

Eftermiddagene står i samværets, hyggens og inspirationens tegn. Hver gang er der et spændende emne på programmet, som bliver præsenteret gennem fortælling og billeder, korte oplæg eller musik og sang.

Der er altid tid til og mulighed for spørgsmål, diskussion og samtale over dagens emne eller hvad der nu ellers er aktuelt.

Og højskolesangbogen bliver brugt flittigt.

På bordene er der altid dækket op med dejlig kaffe/te og brød og kage (til 20 kr.)

Arrangeret af Ry menighedsråd