Konfirmationerne i Ry kirke 2020

St. Bededag fredag d. 8. maj er der konfirmation for den tidligere A- klasse på Mølleskolen kl. 9.30 v. Dorthe Gudmund Larsen og kl. 11.00 v. Jesper Hanneslund

Lørdag 9. maj er der konfirmation for den tidligere B-klasse på Mølleskolen kl. 9.30 v. Dorthe Gudmund Larsen

Lørdag 9. maj er der konfirmation for Gudenåskolens 7. klasse kl. 11.00 v. Jesper Hanneslund

Søndag 10. maj er der konfirmation for den tidligere C-klasse på Mølleskolen kl. 10.00 v. Jesper Hanneslund

Om konfirmation

Konfirmandtilmelding
Klik her her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret her .

Konfirmationsmesse 2020

Flotte kjoler på rad & række

Tirsdag d. 14. januar kl. 17-19 og torsdag d. 19. marts kl. 17-18

Med fokus på bæredygtighed, DIY (do-it-yourself) og genbrug

Aldrig har der været så stort fokus på bæredygtighed og klimaforandringer. Vi kan alle gøre noget,- og her er muligheden for at gøre en indsats til gavn for klimaet.

Kom til konfirmationsmesse i Skanderborg, lån kvalitetskonfirmationstøj til både piger og drenge og få desuden inspiration til billig og bæredygtig borddækning, indbydelser, blomster og meget, meget mere.

Hvornår: Tirsdag d. 14. januar mellem kl. 17-19.

Hvor: Pavillon 5 (de hvide bygninger), Landsbyen Sølund, Dyrehaven 10, 8660 Skanderborg (følg vejvisningen, når I nærmer jer).

Det vil være muligt at få rettet tøjet til, hvis det ikke passer helt.

Vi serverer lidt snacks undervejs.

Messen er arrangeret af kirkerne i Skanderborg Kommune og frivillige kræfter.

Vel mødt!

SØGES: Brugt konfirmationstøj til konfirmationsmessen. Ligger du inde med brugt konfirmationstøj, som godt kunne klare endnu en fest, tager vi imod det med stort tak!

Tøjet kan afleveres på kirkekontoret i Skanderborg, Stilling og Hørning eller til din lokale præst!

På forhånd tusind tak!

Konfirmationer i 2021

St. Bededag fredag d. 30. april kl. 9.30 v. Dorthe Gudmund Larsen og kl. 11.00 v. Jesper Hanneslund

Lørdag 1. maj kl. 9.30 v. Dorthe Gudmund Larsen